Warning: Declaration of site_url_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/b/e/6/karlmark.se/httpd.www/wp-content/themes/karlmark/functions.php on line 268 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/6/karlmark.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 434 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/6/karlmark.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 444 Casa Boema, Cluj-Napoca, Rumänien. | Karlmark International
Våra resor för fågel, fjäril, trollslända och tiger mm.
Våra resor för fågel, fjäril, trollslända och tiger mm.

Casa Boema, Cluj-Napoca, Rumänien.

Casa Boema, Cluj-Napoca, Rumänien.

Mitt i den trevliga Transylvanska studentstaden Cluj-Napoca i Rumänien har Casa Boema öppnat en somrig restaurang. Den ligger på en innergård som en gång i tiden hade en legendarisk mötesplats. Många här minns den mötesplatsen med saknad. Nu är det en ganska dyr restaurang med en avkopplande trädgård där några av kockarna står vid stora oljefatsliknande grillar. Betjäningen är bra och personalstyrkan förvånandsvärt stor. Men det kanske behövs för på kvällarna är de flesta av borden upptagna. Då lyses även den yttre fasaden upp på ett dramatiskt vis. Den mat som serveras är vällagad och gjord av bra råvaror som ofta kombineras på ett påhittigt sätt. En nackdel är att den välfyllda baren har ont om lokala drycker. Det är synd eftersom Rumänien nu har både många bra vingårdar och några duktiga små ölbryggerier. Bara större leverantörer och producenter finns representerade i barens utbud.

Casa Boema
Iuliu Maniu 34
Cluj-Napoca
Rumänien
Tele: +40-(0)734-414414
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.
Casa Boema, Cluj-Napoca, Rumänien. 150711 Rumänien Cluj-Napoca Restaurant Boema 3 liten 150711 Rumänien Cluj-Napoca Restaurant Boema liten