Warning: Declaration of site_url_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/b/e/6/karlmark.se/httpd.www/wp-content/themes/karlmark/functions.php on line 268 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/6/karlmark.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 434 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/6/karlmark.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 444 Gabriadze Café, Tbilisi, Georgien. | Karlmark International
Vandra i Sutjeskas Nationalpark!

Gabriadze Café, Tbilisi, Georgien.

Gabriadze Café, Tbilisi, Georgien.

Gabriadze Café har ett samröre med teatern bredvid, Rezo Gabriadze, och med det lustigt krokiga klocktornet. Har du väl sett stället kommer du att komma ihåg det. Den festliga finurligheten går igen i allt vad ägaren till cafét och teatern gör för här får du bra mat levererad av trevlig personal och i en bekvämt familjär miljö. Priserna är fullt normala. Tanken är att man skall kunna sitta här länge och äta, fika och fundera över livet. Det lyckas för här stannar man gärna någon timme.

Gabriadze Café
12 + 1 Shavteli Str.
0105 Tbilisi
Georgien
Tele: +995-(0)322-986594
Mobil: +995-(0)577556594
E-post: 41gradusi@gmail.com
En inofficiell Facebooksida för cafét finns HÄR.

150514-19 Georgien 283 Gabriadze Café liten Gabriadze Café, Tbilisi, Georgien.