Våra resor för fågel, fjäril, trollslända och tiger mm.

Hotel Manavai, Hanga Roa, Påskön, Chile

I Hanga Roa på Påskön finns några hotell av mellanstorlek och Manavai är ett känt sådant. Det ligger bra till en liten bit uppför en backe från stranden. Rummen är rymliga och ganska enkla på ett trevligt sätt. Mycket av hotellet är byggt i trä och ligger på linje in från entrén och längs en grön innergård. Vid entrén finns en bekväm bar där några av platserna har utsikt mot havet för att man skall kunna sitta där och se på solnedgången. Skyltningen in till receptionen är otydlig och de flesta i personalen där är väldigt hjälpsamma. Efter baren och receptionen kommer frukostmatsalen som har öppna väggar. Där serveras frukosten en aning senare än angränsande hotell. Ibland kan den sena frukosten vara ett problem men ofta har man turen att den trevlige servitören är där för han är inte bara servitör och mycket flexibel. Han är involverad i nästan allt. Det finns också en liten simbassäng i trädgården men den är inte alltid så ren som man skulle kunna önska. Vid den finns en höjd plattform som passar bra för en kvällsdrink. Rummen har oftast en uteplats och många har även en hängmatta.

Hotel Manavai
Avenida Te Pito Ote Henua 1945
Hanga Roa
Påskön (Isla de Pascua), Chile
Tele: +56 32-210 0670, -32-2100658
E-post: hotelmanavai@123.cl