Våra resor för fågel, fjäril, trollslända och tiger mm.
Våra resor för fågel, fjäril, trollslända och tiger mm.

Maolin Tavern, Luang Prabang, Laos

Maolin ligger på huvudgatan i Luang Prabang en bit från där nattmarknaden är. Erbjudandena består av bra belgiska och lokala öler, vin, annan dryck samt bra mat. Priserna är förhållandevis höga men de motiveras med hög kvalitet och att en del av utbudet är importerat. Restaurangen drivs och förmodligen även ägs av en man som inte är laotier. Serveringen sker på två våningar och du får tillgång till en gratis och bra trådlös uppkoppling till internet. Vill du går det att gå in bakvägen över gården och använder du den ingången är den en genväg till bambubron och baksidan av kullen med Vat Phousi.

Jämför gärna Maolin med den äldre restaurangen The House som ligger på andra sidan Phousi-kullen. Går du från Maolin till The House kommer du att passera den ena bambubron.

Maolin Tavern
Luang Prabang, Laos
E-post: maolin.tavern@gmail.com
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.