Warning: Declaration of site_url_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/b/e/6/karlmark.se/httpd.www/wp-content/themes/karlmark/functions.php on line 268 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/6/karlmark.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 434 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/e/6/karlmark.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-includes/cart.class.php on line 444 Te Moana, Hanga Roa, Chile | Karlmark International
Våra resor för fågel, fjäril, trollslända och tiger mm.
Våra resor för fågel, fjäril, trollslända och tiger mm.

Te Moana, Hanga Roa, Chile

Vill du äta bra och i en underbar miljö är restaurangen Te Moana ett bra val. Den ligger ut mot havet och nära festivalsplatsen i Hanga Roa som är Påsköns enda stad. Priserna här är en aning högre än på övriga restauranger men du får bra mat och bra service. Många har den här restaurangen som sin favorit på Påskön men det finns fler bra ställen.

Jämför gärna den här restaurangen med Haka Honu.

Runt hörnet från Te Moana har du piren där bland annat dykcentren Mike Rapu och Rapa Nui Divingcenter har sina verksamheter.

Te Moana
Policarpo Toro s/n
2770000 Hanga Roa
Påskön, Chile
Tele: +569-32-255 1578
E-post: reservas@temoana.cl
Restaurangens Facebooksida finns HÄR.